Ράδιο Βήτα Chatbox

Τρόμος για 70χρονη στα Μελίσσια: Tην έδεσαν, τη χτύπησαν και τη λήστεψαν μέσα στο σπίτι της

 

Mια 70χρονη στα Μελίσσια, η οποία χθες το απόγευμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο ένοπλους ληστές, οι οποίοι φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι για τις συνήθειες της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί φαίνεται πως γνώριζαν όχι μόνο τις συνήθειες της 70χρονης με τις γειτόνισσες της, οι οποίες της χτυπούσαν το παράθυρο στη διώροφη κατοικία στην οδό Σερίφου στα Μελίσσια, αλλά επιπλέον γνώριζαν πως στο εσωτερικό του σπιτιού θα έβρισκαν κοσμήματα και χρήματα, καθως η 70χρονη έπαιρνε μια καλή σύνταξη.

Η ληστεία σημειώθηκε απογευματινές ώρες όταν οι καλά διαβασμένοι ληστές, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, χτύπησαν το παράθυρο στο ισόγειο της διώροφης οικίας όπου διαμένει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ανυποψίαστη η 70χρονη και πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποια από τις φιλενάδες και γειτόνισσες της, άνοιξε το παράθυρο με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπη με τους δυο οπλοφόρους.

Αμέσως οι κακοποιοί μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα και με την απειλή των όπλων τους ακινητοποίησαν την έντρομη γυναίκα και την έδεσαν σε μια καρέκλα. Στην συνέχεια ασκώντας βία και απειλώντας την 70χρονη με τα όπλα τους, την ανάγκασαν να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα μέσα στο σπίτι.

Οι ληστές άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας και έφυγαν από το σπίτι, εγκαταλείποντας την 70χρονη δεμένη στην καρέκλα. Μετά από προσπάθειες ωρών η ηλικιωμένη κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και να ενημερώσει την Αστυνομία για την περιπέτεια που είχε ζήσει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Πηγή real.gr


Σχόλια