Ράδιο Βήτα Chatbox

HABER TURK : «Θα φτάσουμε την Ελλάδα στην Αδριατική»

 


Φιλοξενώντας δηλώσεις απόστρατων στρατηγών, αναλύσεις για την ελληνοτουρκική ένταση και άρθρα για τη «φιλελληνική στάση των ΗΠΑ» εκτοξεύουν νέες απειλές κατά της Ελλάδας.

Ενδεικτικά, η Χαμπέρ Τουρκ φιλοξενεί δηλώσεις απόστρατου στρατηγού Μπεγιαζίτ Καρατάς, ο οποίος λέει: «Θα φτάσουμε την Ελλάδα στην Αδριατική». Η Μιλλιέτ γράφει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Τα λόγια του είναι γεμάτα ψέματα. Δεν τα χάφτουμε» και «Εμείς ακούμε το λόγο αυτού που είναι άντρας».

Η Σαμπάχ, σε άρθρο, αναρωτιέται «Τι κάνουμε στο Αιγαίο;», αναφέροντας: «Έχοντας εξοπλίσει τα νησιά της, η Ελλάδα μπορεί να δώσει στην Τουρκία το δικαίωμα να καταγγείλει τα άρθρα της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης που ρυθμίζουν την κυριαρχία στα νησιά».

Και η Χουριέτ σε άρθρο της γράφει: «Ακριβώς πριν από 100 χρόνια, ακριβώς αυτές τις μέρες, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, πρέπει να κοιτάξουν το αρχείο και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους… Αυτή είναι η συμβουλή μας προς αυτούς. Κοιτάξτε αυτόν τον χάρτινο τίγρη… Δείτε τον ανίκανο Έλληνα ναύαρχο. (σ.σ. αναφέρεται στον Εγκολφόπουλο). Δεν ξέρει καν τους στρατιωτικούς κανόνες. Δεν έχει καν μαχητική εμπειρία».

Πηγή topontiki


Σχόλια