Ράδιο Βήτα Chatbox

Δίκη Φιλιππίδη: Τι κατέθεσε η μητέρα καταγγέλλουσας

 

Με απόντα τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος μετά το εξιτήριο που θα λάβει από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, θα αποφυλακιστεί, καθώς βρέθηκε και το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ που του είχε επιβληθεί ως εγγύηση, συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού.

Ως μάρτυρας καταθετει η μητέρα της πρώτης γυναίκας που καταγγέλλει τον Π. Φιλιππίδη για βιασμό , η οποία δήλωσε στο δικαστήριο "μητέρα επιζησασας".

Ούσα η ίδια ηθοποιός , ανέφερε ότι όταν κάποια στιγμή συνεργάστηκε με τον κατηγορούμενο , μετά την πρεμιέρα, γνώρισε την κόρη της.

"Ρωτησε την κόρη μου αν έχει γραφτεί σε σχολή υποκριτικής και μου είπε πως θα διδάξει ο ίδιος σε σχολή και να γραφτεί εκεί το παιδί. Ξεκίνησαν τα μαθήματα και τον ρώτησα πώς τη βλέπει. Εκείνος είπε πως «έχει τη σπίθα!». Κάποια μέρα όταν τελείωσαν το μάθημα την έφερε με το αυτοκίνητο στο θέατρο που είχαμε την παράσταση. Το παιδί ήταν πολύ ευχαριστημένο στη σχολή».

Τον Οκτώβριο του 2010 η μάρτυρας είχε πάει να δει μια παράσταση του Μπιμπίλα. «Είδα στον χώρο την Ελπίδα Νίνου. Ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «εδώ είσαι εσυ; Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο!». Βγήκαμε έξω μαζί με τον Μπιμπίλα. «Τι έχει συμβεί με την κορη σου και τον Πέτρο;». Εγώ ταράχτηκα. «Άρχισε να μου λέει ότι δεν ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά κάτι συμβαίνει. «Μπορεί η μικρή να τον έβλεπε στο θέατρο και να τον θαύμαζε» μου είπε. Της λέω «δεν είναι η επιτομή της ομορφιάς, αποκλείεται το παιδί μου», είπε η μάρτυρας.

Μάρτυρας:  Εγώ της είπα ότι την απατά, έχει υποστεί τόσα, και μου λέει πώς η κόρη μου ορέχτηκε αυτόν; Αυτή μου έλεγε ότι ξέρει ότι κάτι υπάρχει.

Π: Ναι αλλά είναι σαν να συνέβαινε τότε όπως τα λέτε.

Μ: Έτσι τα έλεγε. Ήταν παρανοϊκό αυτό που ζούσα. Πήγα να δω το παιδί μου και της είπα τι μου είπε η Νίνου. Το παιδί μου λέει "δε μπορούσα να σου πω ότι είναι μ...... και παρενοχλητικός και μου στέλνει μηνύματα".

Το 2021 μου είπε για παρενόχληση σωματική. Μου είπε πως την έχει καλέσει ο εισαγγελέας και θα πάει στην ανακρίτρια. Νόμιζα πως θα μας καλέσει όλους. Άρχισα να διαβάζω. Την παίρνω τηλέφωνο της λέω διάβασα ότι έχει βιάσει μια κοπέλα στο Ήβη. Μου λέει «μανούλα μου μη με ρωτήσεις περισσότερα, αλλά το κορίτσι του Ήβη είμαι εγώ». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;", είπε η μάρτυρας.

Πηγή naftemporiki


Σχόλια