Ράδιο Βήτα

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά – Φεύγουν οι αδειούχοι του Αυγούστου

 

Με κάθε μέσο φεύγουν από το κλεινόν άστυ οι εκδρομείς του Αυγούστου, ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση στις Εθνικές Οδούς, καθώς αρκετοί προορισμοί όπως το Πήλιο και η Καλαμάτα καταγράφουν ήδη υψηλές πληρότητες.

Περισσότερα από 60 πλοία αναχωρούν σήμερα Κυριακή από τον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα 20 λιμάνι για Κρήτη, Κυκλάδες και Βόρειο Αιγαίο. 41 πλοία θα φύγουν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Tο αδιαχώρητο παρατηρείται από χθες στα πλοία, γεμάτα αναχωρούν τα ΚΤΕΛ ενώ μεγάλη αύξηση παρατηρείται και στις Εθνικές Οδούς.

Οι αδειούχοι εγκαταλείπουν μαζικά την πρωτεύουσα αλλά και τα μεγάλα αστικά κέντρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τα νησιά και τους δημοφιλείς προορισμούς της ηπειρωτικής χώρας να βουλιάζουν πλέον και από τους Έλληνες εκδρομείς.

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ταξιδιώτες, σχηματίζουν ουρές για να επιβιβαστούν στα πλοία με την κατάσταση στα λιμάνια της Αττικής να θυμίζει εικόνες από το παρελθόν.

Περισσότεροι από 35.000 επιβάτες αναχώρησαν χθες Σάββατο από τον Πειραιά. Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν και στα ΚΤΕΛ Κηφισού όπου η επιβατική κίνηση αυτή την περίοδο είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κατά 50%.

Και σήμερα το πρωί, οι ουρές που σχηματίστηκαν στο λιμάνι από ταξιδιώτες που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, ήταν τεράστιες.

Πηγή topontiki


Σχόλια