Ράδιο Βήτα Chatbox

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE!

Τα ματς που ξεχωρίζουν στην 1η αγωνιστική της Super League που θα λάβει χώρα το διήμερο 20-21 Αυγούστου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Μας χωρίζουν 25 ημέρες από την πρώτη σέντρα στα γήπεδα της Super League για την σεζόν 2022-23, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος δόθηκε και μάλιστα με κάθε επισημότητα.

Αυτό έγινε μέσω της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/7) στη Λίμνη Βουλιαγμένης, με τις 14 ομάδες που θα ριχτούν στη μάχη να μαθαίνουν τη σειρά των αγώνων που θα έχουν να δώσουν μέσα σε 26 συνολικά αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (20-21 Αυγούστου):

Άρης – Λεβαδειακός

Ατρόμητος – ΟΦΗ

Βόλος – Αστέρας

Ολυμπιακός -ΠΑΣ

Παναθηναϊκός – Ιωνικός

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Λαμία – ΑΕΚ

Ο πρώτος γύρος ξεκινάει στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου. Ακολούθως έχουμε την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (21/11 – 18/12). Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, ενώ η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου.

Η σέντρα στα playoffs και στα playouts θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα και το πρωτάθλημα τελειώνει στις 14 Μαΐου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος:


Υπενθυμίζεται πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή (22/7) πήρε την οριστική και τελική απόφαση να υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι από την Super League 1 και να ανεβαίνουν απευθείας οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της Super League 2.

Πηγή makeleio


Σχόλια