Ράδιο Βήτα

Περιστέρι: Γρίφος η ταυτότητα του 21χρονου Πακιστανού

 

Γρίφος για… δυνατούς λύτες είναι η ταυτότητα του Πακιστανού, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του, στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Από τις διασταυρώσεις της αστυνομίας προκύπτει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε χαρτιά, ενώ ήταν δηλωμένος με 2 διαφορετικά ονόματα και 3 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 21χρονου δημιούργησαν ένα μυστήριο αναφορικά με την ταυτότητά του. Παλιότερα είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ από ότι φαίνεται κάθε φορά δήλωνε άλλο όνομα, και άλλη ημερομηνία γέννησης. Συνολικά 3 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης και 2 διαφορετικά ονόματα. Άραγε, η αδικοχαμένη Νικολέτα γνώριζε το πραγματικό του όνομα ή της είχε δώσει ψεύτικο;

Διεξάγεται παράλληλη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για συνεργούς του Πακιστανού, οι οποίοι τον βοήθησαν στο σχέδιο διαφυγής του.

Το σχέδιο του 21χρονου να φύγει από την χώρα.

Από την ώρα της δολοφονίας της Νικολέτας μέχρι την ώρα που επιβιβάστηκε στο τρένο για την Θεσσαλονίκη, μεσολάβησαν μόλις 80 λεπτά. Προφανώς, δεν “σπατάλησε” ούτε λεπτό, ήταν αποφασισμένος να μην συλληφθεί.

Ο Πακιστανός, αφού μάζεψε τα πράγματά του μετά την δολοφονία της 17χρονης και άφησε τα κλειδιά του διαμερίσματος στο εσωτερικό, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και είπε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια συνάντησε έναν φίλο του στον Σταθμό Λαρίσης και ακολούθως επιβιβάστηκε στο τρένο.

Το σήμα του κινητού του εντοπίστηκε στην Ειδωμένη, αλλά μέχρι να τον εντοπίσουν οι Έλληνες αστυνομικοί είχε φύγει. Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης. Το κινητό του από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης είχε καταφέρει να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά χάρη στη φωτογραφία του καταζητούμενου και στη συνεργασία των Αρχών της γειτονικής χώρας, συνελήφθη άμεσα.

Το ξέσπασμα του πατέρα της 17χρονης

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει «φύγει». Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;».

Ο πατέρας της Νικολέτας συγκινημένος υποστήριξε ότι «για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Ο ίδιος ξεσπά και σε ερώτηση για το τι θα τού έλεγε, απάντησε: «Ντροπή του… Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Ο κ. Σίμος είπε ότι «από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…».

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ. Κυρίως η 16χρονη αδελφή της που την βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» είπε ο κ. Σίμος.

Φίλος της οικογένειας της 17χρονης: Ανάθεμα την ώρα

Φίλος της οικογένειας της 17χρονης τόνισε ότι «είναι βασανισμένα παιδάκια. Σε κανέναν να μην τύχει. Καλύτερα να κάθονταν στο χωριό, εδώ στο Μακροχώρι. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πήγαν εκεί πέρα (Αθήνα).

Συγγενείς και φίλοι του θύματος μετά την προφορική ομολογία του συντρόφου της ότι εκείνος την οδήγησε στον ασφυκτικό θάνατο, ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Πηγή enikos


Σχόλια