Ράδιο Βήτα Chatbox

Κρήτη: Απολογείται ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει το μεσημέρι της Παρασκευής ο 38χρονος που βρίσκεται πίσω από την καταδίωξη και επίθεση εναντίον Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Την Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή ο 36χρονος που ήταν μαζί, που αντιμετώπιζε πλημμεληματικές διώξεις και έδωσε εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν το πρωί της 19ης Αυγούστου. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μέχρι τη δικάσιμο.

Μια ανάσα από το Αστυνομικό Τμήμα η επίθεση

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο ενώ στα 50 περίπου μέτρα βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μάλιστα παρά τις φωνές και τα σπινιαρίσματα κανείς από το αστυνομικό τμήμα δεν φαίνεται να βγήκε να ελέγξει την κατάσταση. Όπως φαίνεται και από το βίντεο, που δείχνει καρέ – καρέ όλα όσα συνέβησαν, μόνο οι κάτοικοι επιχείρησαν να βοηθήσουν τους τουρίστες.

«Οι τραμπουκισμοί στο δρόμο από νεαρούς με 4Χ4 είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν έχουν υπάρξει τόσο σοβαρά περιστατικά όπως αυτά με τους τουρίστες αλλά υπάρχει πρόβλημα», επισημαίνει κάτοικος της περιοχής ενώ την ίδια ώρα τονίζει πως οι περισσότεροι δεν καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά επειδή φοβούνται.

Πηγή ethnos


Σχόλια