Ράδιο Βήτα Chatbox

Κομοτηνή: Ο 41χρονος που δέχθηκε 12 σφαίρες είχε πέσει θύμα πυροβολισμών και πριν από έξι μήνες

 

Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 41χρονου στην Κομοτηνή ο οποίος το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε συνολικά 12 σφαίρες από άγνωστο ή άγνωστους άνδρες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται αστυνομικές πηγές ο 41χρονος άντρας φέρεται να έχει καταγωγή από τη Γεωργία και να έχει δεχθεί επίθεση με όπλο και πριν από έξι μήνες όπου πάλι είχε τραυματιστεί.

Ο 41χρονος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 41χρονος που κινούνταν με το όχημά του στο κέντρο της Κομοτηνής σταμάτησε για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς, με αρκετές σφαίρες να τον βρίσκουν σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 41χρονος είναι υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς οι σφαίρες βρίσκονται στο σώμα του, συγκεκριμένα στο θώρακα και αυτό μπορεί να επιφέρει επιπλοκές.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

Ξύλο αντί για πληρωμή μισθών και ενσήμων

Ο Αχμέντ Φιαζ, εργάτης γης, ετών 38, ξυλοκοπήθηκε απο τον εργοδότη του, στον οποίο εργαζόταν για 7 χρόνια συνεχόμενα.

Όχι μόνο αρνιόταν να του δώσει δεδουλευμένα (240 ευρώ), αλλά τον είχε ανασφάλιστο.

Η επίθεση που καταγράφηκε στο βίντεο που έστειλε ο ίδιος στην ΚΕΕΡΦΑ, εκτός από την τραμπούκικη επίθεση, καταγράφει και το ποιόν του εργοδότη όσον αφορά τα εργατικά δικαιώματα.

Ο Αχμέντ Φιαζ δούλευε στα θερμοκήπια με ντομάτες, αγγούρια, κολοκύθια και, άλλους μήνες, στα πορτοκάλια.

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι εργοδοτικές ρατσιστικές επιθέσεις. Ένοχη είναι η ίδια η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης που καταδιώκει μετανάστες και πρόσφυγες σε πόλεις και χωριά, με pushbacks και επιχειρήσεις σκούπα γεμίζοντας την Ανυγδαλέζα.

Αντι για νομιμοποίηση των μεταναστών στοχοποιούνται και μετατρέπονται σε αποδιοπομπαίους τράγους για τις αποτυχίες της κυβέρνησης που φορτώνει τα βάρη του πολέμου και την ακρίβρια στις πλάτες των εργαζόμενων.

Ο Αχμέντ Φιαζ υπέβαλε μήνυση και ο ξυλοδαρμός του ήταν η απάντηση του εργοδότη.

Οι εργάτες γης δεν είναι σκλάβοι. Έχουν δώσει μάχες για τα δικαιώματα τους μαζί με τα συνδικάτα και την ΚΕΕΡΦΑ, από τη Σκάλα Λακωνίας, το Αργος, την Θήβα, τον Μαραθώνα μέχρι την μεγάλη έκρηξη οργής στην Νέα Μανωλάδα με τους πυροβολισμούς 38 εργατών γης.

Απαιτούμε να τιμωρηθεί ο ρατσιστής εργοδότης. Να του δοθούν τα δεδουλευμένα και τα ένσημα-εργόσημα 7 ετών.

Πηγή in.gr


Σχόλια