Ράδιο Βήτα

Ο Α.Γεωργιάδης μαθαίνει σε επιτήδειους πώς θα νοθεύουν βενζίνη και θα κλέβουν τους πολίτες!

Εκεί που νόμιζες ότι τα είχες δει όλα από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης για να σε διαψεύσει!

Ο υπουργός Ανάπτυξης έδειξε για ακόμη μια φορά το… ταλέντο του και έδωσε στη δημοσιότητα έναν αναλυτικό «οδηγό» για όσους θέλουν να νοθεύσουν τη βενζίνη και να τη γλιτώσουν.

«Η νοθεία στα καύσιμα πια γίνεται με πολύ εξελιγμένο τεχνικά τρόπο. Πρέπει να έχει πάνω από 50% νοθεία για να το πιάσουν οι τεχνικοί μας έλεγχοι. Άρα αν κάνεις 40% νοθεία δεν το πιάνουν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η τεχνολογία της νοθείας εξελίσσεται γρηγορότερα από την τεχνολογία του κράτους», είπε με χαμόγελο στο πάντα φιλόξενο πλατό του ΣΚΑΪ!

Ορίστε λοιπόν. Όποιος θέλει μπορεί να νοθεύει τα καύσιμα μέχρι 50% και θα είναι και «πρώτος μάγκας» καθώς δεν θα τον πιάνει κανένας έλεγχος. Από τους έτσι κι αλλιώς ελάχιστους που κάνει το Υπουργείο του κ.Γεωργιάδη…

Όσο γι΄αυτό που είπε, «ξύλο να χτυπήσω, γιατί όλα εξαρτώνται από το διεθνές περιβάλλον σε αυτό τον τομέα, άρα είμαστε πολύ ευάλωτοι, αλλά πάντως η τιμή αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν πριν από μερικές εβδομάδες», τι να πρωτοσχολιάσει κανείς…

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση τρόπους για να κλέψεις βενζίνη.

Πριν από λίγες εβδομάδες η ΕΡΤ είχε κάνει ρεπορτάζ στο οποίο μας έδειχνε δύο εύκολους τρόπους για να κλέβουμε βενζίνη από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων.

Πηγή pronewsΣχόλια