Ράδιο Βήτα Chatbox

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος

 

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο (9/8/2022) ζήτησε και πήρε, ο νεαρός άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, οποίος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από μία εβδομάδα, η οποία είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι μεταφέρθηκε και σήμερα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Δια μέσου του συνηγόρου του ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή και να απαντήσει στο γιατί στέρησε με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή της νεαρής συντρόφου.

Στο μεταξύ, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας προσήλθε και δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας, Ανδρέας Θεοδώροπουλος, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί.

Πηγή eleftherostypos


Σχόλια