Ράδιο Βήτα Chatbox

Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά του διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών από τη μητέρα και την αδελφή της

 

Στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 3/8/2022, λίγο πριν τις 11 το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Οι δυο γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυσε σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια – παππούδες -δεν επισκεπτόταν τη Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απ' έξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους.

Νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Ποινική δίωξη και για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Η μήνυση αυτή έρχεται δύο ημέρες μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και για το θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εισαγγελείς, Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, έπειτα από την ολοκλήρωση της προκαταρτικής εξέτασης που διενήργησαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η 33χρονη η οποία βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, δολοφόνησε και τα δύο μικρότερα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στηρίχθηκε στο πολυσέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα των Καρακούκη - Καλόγρια, καθώς και στις καταθέσεις γιατρών. Επιπλέον, επιβαρυντικό στοιχείο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρξε το γεγονός ότι και οι δυο πράξεις έγιναν παρουσία της και μόνο, όπως και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές καταδεικνύει ένα συγκεκριμένο «modus operandi» που ακολουθούσε η κατηγορουμένη.

Πηγή cnn.gr


Σχόλια