Ράδιο Βήτα Chatbox

Η Στεφανίδη καταγγέλλει ότι η ΝΔ στερεί το ελληνικό διαβατήριο από τον προπονητή σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ

Την επιλεκτική ευαισθησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με την απόδοση ελληνικών διαβατηρίων, αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η 32χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA και την Αργυρώ Γιαννουδάκη, τις μάταιες προσπάθειες που έγιναν από εκείνη και τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ ώστε ο αμερικανός να λάβει τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο.

«Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα», σημείωσε με νόημα η Κατερίνα Στεφανίδη, αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση έστρεψε την πλάτη στο αίτημα του αμερικανού συζύγου και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Απ’ ότι φαίνεται, η προσοχή της κυβέρνησης σε τέτοια ζητήματα στρέφεται μόνο σε περιπτώσεις τύπου Γιασάμ Αγιαβέφε και Ουαλίντ Αμπού Σαούντ.

Πηγή documentonews

Σχόλια