Ράδιο Βήτα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σοκάρουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί από οπαδούς του Κασιδιάρη

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη δικαστική αίθουσα της φωτογράφου Τατιάνας Μπόλαρη για το πρακτορείο Eurokinissi στις οποίες φαίνονται οι οπαδοί του Κασιδιάρη να χαιρετούν ναζιστικά.

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με φασίστες υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη να δίνουν το «παρών» στην δικαστική αίθουσα.

Με τη διακοπή της δίκης για να αποφανθεί το δικαστήριο επί δικονομικών αιτημάτων κατηγορουμένων οι συγκεντρωμένοι από το πρωί στην αίθουσα υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη που είναι παρόντες στη δίκη φώναξαν το σύνθημα «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου».

Σοκ ωστόσο προκαλούν εικόνες από τη δικαστική αίθουσα της φωτογράφου Τατιάνας Μπόλαρη για το πρακτορείο Eurokinissi στις οποίες φαίνονται οι οπαδοί του Κασιδιάρη να χαιρετούν ναζιστικά.

Όντας λογικό, η μητέρα του δολοφονημένου από χρυσαυγίτη Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στρεφόμενη στους αστυνομικούς ξέσπασε λέγοντας:  «τι αστυνομία είστε μαζέψτε τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;».

Ερωτήματα προκαλεί η στάση της αστυνομίας, που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, αντί να απομονώσουν τους φασίστες φαίνεται να προσπαθούν να μαζέψουν την Μάγδα Φύσσα.

Πηγή tanea


Σχόλια