Ράδιο Βήτα Chatbox

Μεγάλη μέρα για την Ένωση η σημερινή με τα εγκαίνια της "Αγιάς Σοφιάς"

 

Σημαντική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εγκαίνια

Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Στις 5:00 το απόγευμα ανοίγουν οι θύρες στην "Opap Arena" για να υποδεχτούν τους φίλους της ΑΕΚ που θα παρακολουθήσουν από κοντά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ομάδας (30/9, 20:00).

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε σημαντικές οδηγίες, μέσω ανακοίνωσης, για όσους θα βρεθούν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

"Φίλοι της ομάδας μας. 

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πάνω από 19 χρόνια. Για να χαρούμε όλοι μας σε όλο τους το μεγαλείο τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, ας προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας από μας για κάποια πράγματα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη. 

Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο κοντά στην ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα. 

Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε Σπίτι μας!".

 


Σχόλια