Ράδιο Βήτα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο «επεισόδιο» με Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Η κίνηση που εξόργισε

Φωτογραφίες έδειχναν και την Ζάρα Τίνταλ, την κόρη της πριγκίπισσας Άννας, να κρατιέται χέρι – χέρι με τον σύζυγό της, Μάικ Τίνταλ, κατά τη διάρκεια της τελετής

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να έχουν το δικό τους κοινό, ωστόσο αυτοί που κρίνουν αρνητικά την κάθε τους κίνηση δεν είναι λίγοι. Τελευταία «αφορμή» που έδωσε το ζευγάρι ήταν η κίνησή του να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου φεύγοντας από την προχθεσινή τελετή προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περπάτησαν την Παρασκευή πίσω από το φέρετρό κατά τη διάρκειας της πομπής από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουεστμίνστερ Χολ, όπου η σορός της βασίλισσας έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία.

Η βασιλική οικογένεια παρέμεινε στο Γουεστμίνστερ Χολ για μια 20λεπτη τελετή προτού εξέλθει από το κτίριο. Τα πλάνα από την τελετή κοινοποιήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο YouTube.

Εντονη κριτική

Μετά την τελετή ορισμένοι επικριτές άρχισαν να ειρωνεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, καθώς αποχωρούσαν από την τελετή.

«Η βασιλική οικογένεια αφήνει την αγαπημένη μας βασίλισσα στο Γουεστμίνστερ Χολ με χάρη και αξιοπρέπεια εκτός από τον Χάρι και την Μέγκαν, που απλά πρέπει να κρατούν τα χέρια σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι. Μου σπάνε πραγματικά τα νεύρα» έγραψε χρήστης στα social media.

Ένας άλλος σημείωσε: «Δεν μπορούν να κρατήσουν τους μακριά για δύο δευτερόλεπτα για να θρηνήσουν τη βασίλισσα (λες και την ενδιαφέρει κιόλας την Μέγκαν); Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν παραλείπουν ποτέ να μη σέβονται το πρωτόκολλο και τη βασίλισσα».

Πάντως, αρκετοί ήταν οι χρήστες στα social media που έσπευσαν να υπερασπιστούν το ζευγάρι, επισημαίνοντας πως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν παρόμοιες εκδηλώσεις αγάπης.

Φωτογραφίες έδειχναν και την Ζάρα Τίνταλ, την κόρη της πριγκίπισσας Άννας, να κρατιέται χέρι – χέρι με τον σύζυγό της, Μάικ Τίνταλ, κατά τη διάρκεια της τελετής.

Πηγή in.gr


Σχόλια