Ράδιο Βήτα Chatbox

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί αρνήθηκε να δειπνήσει με Κάρολο και Γουίλιαμ την ημέρα που πέθανε η Ελισάβετ

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήθελε η νύφη του Μέγκαν Μαρκλ να μεταβεί στη Σκωτία την ημέρα που πέθανε η Ελισάβετ.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το τεταμένο κλίμα στη βασιλική οικογένεια. Ο Πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε το δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Μπαλμόραλ μετά από καυγά που είχε με τον πατέρα του, όταν ο εκείνος απαγόρευσε στη Μέγκαν Μαρκλ να βρεθεί στη Σκωτία την ημέρα που πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι θα πήγαινε στο Μπαλμόραλ για το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα Ελισάβετ, λίγο πριν πεθάνει και φέρεται να ήθελε η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, να βρίσκεται μαζί του.

Ωστόσο, ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, τηλεφώνησε στον μικρότερο γιο του και του είπε ότι «δεν ήταν κατάλληλο» η Μέγκαν να βρίσκεται εκεί μαζί τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μέγκαν να τον συνοδεύσει, χάνοντας έτσι την πτήση που θα τον μετέφερε – μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ – στη Σκωτία και μαζί την ευκαιρία να αποχαιρετήσει την γιαγιά του.

Έτσι, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο θυμωμένος που αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Βασιλιά Κάρολο, την σύζυγό του, Καμίλα και τον Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με την «Sun», η οποία επικαλείται μια πηγή: «Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος προσπαθώντας να πάει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ και βρισκόταν σε συνεννοήσεις με την οικογένειά του, που έχασε την πτήση. Ο Χάρι ήταν τόσο έξαλλος που αρνήθηκε να φάει με τον πατέρα και τον αδερφό του».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Ήταν πολύ σνομπ. Βγήκε από το Μπαλμόραλ με την πρώτη ευκαιρία, για να πάρει την πρώτη εμπορική πτήση πίσω στο Λονδίνο».

Πηγή in.gr


Σχόλια