Ράδιο Βήτα Chatbox

Οικονόμου: Κατάντια να υπονοείται ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει έναν παιδοβιαστή

 

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο ίδιος κατά την ενημέρωση των συντακτών, ανέφερε έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία. «Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τα φρικτά εγκλήματα. Η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη και την ζωή από δω και πέρα του ανήλικου κοριτσιού αλλά και των υπολοίπων παιδιών», είπε αρχικά, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση με όχημα την αθλιότητα και τους χυδαίους υπαινιγμούς πάνω σε αυτή την τραγωδία προκειμένου να κομίσει πολιτικά οφέλη. «Αν μία λέξη μπορεί να αποδώσει την στάση αυτή είναι η λέξη κατάντια», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε εκ νέου κατάντια να  υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι μπορεί κυβέρνηση να συγκαλύψει το όνομα ενός παιδεραστή. «Αρνούμαι να μπω σ' αυτή τη συζήτηση κατάντια», είπε.

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι ο 53χρονος έχει διαγραφεί οριστικά από τη Νέα Δημοκρατία μόλις ο εισαγγελέας δημοσιοποίησε τα στοιχεία του. «Δεύτερον η κυβέρνηση μας με τον αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα έχει διαμορφώσει τις προϋποθέσεις ώστε τα αδικήματα αυτά να τιμωρούνται μέχρι και ισόβια», είπε θυμίζοντας ότι και σύριζα ψήφισε το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά καταψήφισε το νομοσχέδιο επί της αρχής.

Πηγή ethnos


Σχόλια