Ράδιο Βήτα Chatbox

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται η σύλληψη ατόμου από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 53χρονου κατηγορούμενου Ηλία Μίχου, με τις κατηγορίες του χρηματισμού και της υπόθαλψης εγκληματία.

Επιπλέον σοβαρά στοιχεία φαίνεται να έχουν προκύψει και για έναν ακόμη άνδρα, πέραν των Μίχου και Σοφιανίδη, που ήδη έχουν προφυλακιστεί, ο οποίος φέρεται να έπαιρνε μέρος στην παράδοση της 12χρονης στους βιαστές – πελάτες που έβρισκε ο 53χρονος μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών όπου είχε δημιουργήσει τα προφίλ με τις φωτογραφίες και τα βίντεο της 12χρονης.

Τα στοιχεία αυτά έχουν προκύψει από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, οι ειδικοί αναλυτές των οποίων «σαρώνουν» τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος για να προσελκύει βιαστές- πελάτες για το ανήλικο κοριτσάκι, αλλά και από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν τόσο στα δικά του χέρια όσο και στα δύο κινητά της 12χρονης.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχουν μπει πλέον και το κινητό τηλέφωνο και ένα τάμπλετ της μητέρας της 12χρονης, τα οποία κατασχέθηκαν αμέσως μετά την σύλληψή της.

Οι Αρχές φαίνεται επίσης να έχουν φτάσει στα ίχνη και κάποιων άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών, που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της για τα οποία επίσης αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα της 12χρονης, αλλά η σύλληψή του αφορά σε κατοχή ναρκωτικών και όχι στη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού.

Πηγή topontiki


Σχόλια