Ράδιο Βήτα Chatbox

Δίκη Φιλιππίδη: Τι κατέθεσε η Θάλεια Ματίκα

 

Κανένα περιστατικό, από όσα έχουν λεχθεί  κατά τη διάρκεια της δίκης, δεν θυμόταν η ηθοποιός  Θάλεια Ματίκα η οποία  κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός κλήθηκε από το δικαστήριο να καταθέσει, διότι όπως αναφέρθηκε, είχε δει την γυναίκα η οποία καταγγέλλει τον Φιλιππίδη για βιασμό,  να κλαίει στις τουαλέτες του θέατρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

Η κ. Ματίκα είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο στην παράσταση " ο Μπακαλόγατος" την περίοδο 2007-2009 και  γνώριζε την πρώτη καταγγέλλουσα διότι  ήταν κόρη συναδέλφου της.  

Πρόεδρος: Έχει αναφερθεί ένα περιστατικό σε μια βάπτιση…

Μάρτυρας: Δεν τη θυμάμαι καθόλου. Μου τη θύμισε ένας συνάδελφος.

Πρόεδρος: Θυμάστε να συνέβη κάποιο περιστατικό; Να είχατε στιχομυθία με την πρώτη καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Όχι. Ήταν ένα κορίτσι που ήξερα ελάχιστα.

Πρόεδρος: Είπατε κάτι στην πρώτη καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Αυτά που διάβασα στον τύπο ότι «είναι ερωτευμένη μαζί του» δεν τα είπα ποτέ. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο για μια γυναίκα, γιατί καμία γυναίκα δε μου εξομολογήθηκε κάτι τέτοιο και δεν ήταν αυτή η φύση της σχέσης μας.

Πρόεδρος: Είπε και η πρώτη καταγγέλλουσα ότι την είδατε να κλαίει στην τουαλέτα και τη ρωτήσατε αν φταίει ο Πετρος.

Μάρτυρας: Δεν έχει συμβεί αυτό. Αποκλείεται να ρωτούσα κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ιδέα αν είχαν κάποιου είδους σχέση.

Πολιτική αγωγή: Στο ΣΕΗ είχατε καταθέσει για την Πηνελοπη Αναστασοπούλου;

Μάρτυρας: Ναι. Έχουμε μεγαλώσει από 4-5 χρόνων στην ίδια γειτονιά. Είμαστε πολύ καλές γνωστές. Εγώ ξεκίνησα στο θέατρο τέχνης πιο νωρίς, εκείνη το αποφάσισε αργότερα. Ήθελα αν μπορώ να βοηθώ κάπου. Με πήρε τηλέφωνο η Πηνελόπη ότι την πήρε ο Φιλιππιδης για μια παράσταση και με ρώτησε πώς είναι τα πράγματα γιατί υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Της είπα «πήγαινε, είναι μια χαρά εδώ τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μη χάσεις τη δουλειά».

Πηγή naftemporiki

 


Σχόλια