Ράδιο Βήτα

Ζαχάροβα προς ΕΕ: Οι ΗΠΑ πίσω από το σαμποτάζ με τους Nord Stream

 

Οι χώρες της ΕΕ να παραδεχτούν ότι προδόθηκαν από τους συμμάχους τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.Υπονοούμενα ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream άφησε ξανά η Μαρία Ζαχάροβα.

«Οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια και να παραδεχτούν ότι προδόθηκαν από τους συμμάχους τους στα περιστατικά των Nord Stream, ανέφερε την Τετάρτη το βράδυ στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η ΕΕ προδόθηκε από τους συμμάχους της

Επέστησε την προσοχή στη δήλωση του Ρώσου αντιπροέδρου της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο μέσω της άθικτης γραμμής του αγωγού Nord Stream 2. Σε ανάλογη ανακοίνωση είχε προβεί η Gazprom, ενώ λίγες μέρες μετά ο ενεργειακός ρωσικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι ξαναρχίζει η ροή αερίου προς την Ιταλία.

«Θα τολμήσει κάποιος να πει μετά απ’ αυτό ότι η χώρα μας βρίσκεται πίσω από την πράξη δολιοφθοράς; Συμφωνώ ότι όντως είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια. Κάποτε όμως οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να το κάνουν αυτό, και να παραδεχτούν ότι προδόθηκαν από τους συμμάχους τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή in.gr


Σχόλια