Ράδιο Βήτα

Νέα Σμύρνη: 15χρονοι ξυλοκόπησαν άγρια ανήλικο

 Ακραίο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης, όταν συμμορία ανηλίκων γρονθοκόπησε νεαρό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του, ο νεαρός καθόταν με τους φίλους του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από ομάδα ατόμων, ηλικίας περίπου 15 ετών. Οι ανήλικοι τον γρονθοκόπησαν με μανία στο κεφάλι, προβάλλοντας ως αφορμή ότι τους στραβοκοίταξε.

Η μητέρα του νεαρού θύματος δήλωσε στο MEGA, ότι η βίαιη επίθεση άφησε στον νεαρό κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο, ενώ ότι περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε ότι «ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία».

Όταν σημειώθηκε η επίθεση οι φίλοι του νεαρού προσπάθησαν να ξεφύγουν. Συγκεκριμένα, ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από τα παγκάκι, ενώ η συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το τσαντάκι.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων. Πριν από μερικούς μήνες ανήλικοι του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της περιοχής, με το παιδί να καταλήγει με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Όσον αφορά στην τελευταία η επίθεση, η αστυνομία δήλωσε πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού συμπλοκής με άλλη συμμορία και καθ' οδόν έπεσαν πάνω στους νεαρούς, στους οποίους τελικά εξαπέλησαν βίαιη επίθεση.

Πηγή cnn.gr


Σχόλια