Ράδιο Βήτα Chatbox

Ίλιον: Στη φυλακή τρεις 15χρονοι για τον βιασμό συμμαθητή τους

 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τον ανακριτή μετά την απολογία τους οι τρεις από τους έξι μαθητές που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό ενός 15χρονου συμμαθητή τους.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι που επίσης κατηγορούνται για τις ίδιες φρικτές πράξεις θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη. Ο έκτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε την φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Πηγή powergame.gr


Σχόλια