Ράδιο Βήτα

Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα» – Η πρώτη αντίδρασή της μέσα από τις βελγικές φυλακές

 

«Αθώα» δηλώνει η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, Μιχάλη Δημητρακόπουλου για το Qatar Gate. Μια υπόθεση που προκαλεί χιονοστιβάδα πολιτικών και δικαστικών εξελίξεων.

Μία ημέρα πριν από την εμφάνισή της ενώπιον του ανακριτή, οπότε και θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη έως τη διεξαγωγή της δίκης ή θα αφεθεί ελεύθερη υπό όρους, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος στο OPEN.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι δεν έχει εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα. «Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχει το απόρρητο» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της, η κα Μανταλένα Καϊλή».

Όσον αφορά στον πατέρα της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρο ξεκαθάρισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές Aρχές κι ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα» αλλά «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».

Πηγή enikos


Σχόλια