Ράδιο Βήτα

Βόλος: Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας που απείλησε με καραμπίνα συμμαθητές του γιου του

 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν βρέθηκε όπλο. Ωστόσο, η μητέρα των παιδιών που απειλήθηκαν υποστηρίζει πως πρόλαβαν και το έκρυψαν.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σοκαριστικό περιστατικό, που φέρεται να έλαβε χώρα στον Αλμυρό του Βόλου το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12).

Το ζευγάρι, που συνελήφθη για εξύβριση, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή κατά των συμμαθητών του γιου τους, αρνείται τις καταγγελίες, ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, δεν βρέθηκε όπλο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα έγιναν όταν τα παιδιά σχόλασαν από το Γυμνάσιο και επέστρεφαν σπίτι τους.

Οι γονείς τού συμμαθητή τους, με τον οποίο υπάρχει αντιδικία, βγήκαν έξω και τα απείλησαν με καραμπίνα.

Τα ίδια τα παιδιά υποστηρίζουν ότι αρχικά η μητέρα τους έβρισε και στη συνέχεια εμφανίστηκε ο πατέρας, ο οποίος κρατούσε το όπλο.

Φοβισμένα, άρχισαν να τρέχουν και επέστρεψαν στα σπίτια τους, ενημέρωσαν τους γονείς τους για το περιστατικό και περιέγραψαν το σκηνικό, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε.

Έντρομοι οι γονείς κατήγγειλαν στην Αστυνομία το ζευγάρι, το οποίο συνελήφθη με την κατηγορία της εξύβρισης, της απειλής, ενώ ο άνδρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

«Βγήκε η μαμά και έβριζε μέσα στη μέση του δρόμου. Τα δικά μου άρχισαν να τρέχουν, βγήκε και ο άντρας της με το όπλο. Οι συμμαθητές των παιδιών είδαν το όπλο και ο άλλος μου ο γιος ο μικρός το είδε, ο μεγάλος δεν το είδε. Άκουσε μόνο που φώναζε η μητέρα του παιδιού “φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω και κατευθείαν μόλις ήρθαν στο σπίτι πήγαμε στο τμήμα μετά», είπε η μητέρα των παιδιών μιλώντας στον Alpha.

Τι απαντά ο πατέρας του μαθητή

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, δεν βρέθηκε όπλο. Ο κατηγορούμενος πατέρας αρνείται όσα καταγγέλλονται και υποστηρίζει πως δεν έχει καραμπίνα.

«Μα πού να έχω καραμπίνα. Εδώ ήρθαν, έκαναν έλεγχο, εισαγγελέας, αυτά, τα πάντα, δεν βρήκαν τίποτα. Αφού δεν υπάρχει όπλο. Εγώ δεν βγήκα καν, δεν εμφανίστηκα πουθενά. Η γυναίκα μου κάπου είχε πάει έξω μετά από το μπαλκόνι και περνούσαν στον δρόμο κάτι παιδιά. Εγώ δεν ήμουν εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η μητέρα των παιδιών που απειλήθηκαν υποστηρίζει πως ενδεχομένως οι γονείς να πρόλαβαν να έκρυψαν το όπλο στους παππούδες.

Το ζευγάρι ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και το σχολείο καλείται να εξετάσει τι συνέβη μεταξύ των συμμαθητών.

Πηγή in.gr

 


Σχόλια