Ράδιο Βήτα Chatbox

Κεφαλάρι: Σκύλος Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε σκυλάκι

 

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Κεφαλάρι, με πρωταγωνιστές ένα σκύλο ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο και ενα μικρό κατοικίδιο που είχε βγει για βόλτα με την ιδιοκτήτριά του.

Το μεγαλόσωμο σκυλί κινήθηκε εναντίον του μικρότερου ράτσας κοκόνι και το κατασπάραξε και τραυμάτισε την ιδιοκτήτριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, εκείνη τη στιγμή, άγνωστος άνδρας που περνούσε από το σημείο με το όχημα του είδε την σκηνή και σταμάτησε να βοηθήσει.

Ο άγνωστος άνδρας που σταμάτησε, κατέβηκε από το όχημα του κρατώντας όπλο με το οποίο πυροβόλησε το μεγαλόσωμο σκυλί ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

Ο άγνωστος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Το συμβάν με τον σκύλο να επιτίθεται έρχεται να συμπληρωθεί σε μία μακρά λίστα παρόμοιων περιστατικών που αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τα αδέσποτα σκυλιά ή ακόμα και με δεσποζόμενα σκυλιά που όμως οι ιδιοκτήτες τους τα μεγαλώνουν για να γίνουν… δολοφόνοι! Η πολιτεία πρέπει άμεσα να πάρει δραστικά μέτρα, ώστε η ανευθυνότητα των ιδιοκτητών τους να τιμωρείται παραδειγματικά.

Πηγή eleftherostypos


Σχόλια