Ράδιο Βήτα Chatbox

Βραζιλία: Πατέρας δολοφόνησε τα τέσσερα παιδιά του για να εκδικηθεί τη μητέρα τους

 

Σύμφωνα με την αστυνομία στον δράστη είχε απαγορευτεί να πλησιάζει τη γυναίκα καθώς της είχε επιτεθεί.

Ένας πατέρας από τη Βραζιλία σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του με ένα μαξιλάρι και ένα μαχαίρι για να «εκδικηθεί», όπως ισχυρίζεται, τη μητέρα τους επειδή εκείνη τον εγκατέλειψε.

Τα πτώματα των θυμάτων – ηλικίας τριών, έξι, οκτώ και 11 ετών – βρέθηκαν την Τρίτη στο σπίτι του υπόπτου στην Alvorada, της νότιας Βραζιλίας. Η αστυνομία συνέλαβε τον 28χρονο David da Silva Lemos, σε ένα ξενοδοχείο στο γειτονικό Porto Alegre την επόμενη ημέρα.

Είπε στην αστυνομία ότι είχε ποτίσει τα παιδιά με «τσάι» για να τα ηρεμήσει, πριν τα πνίξει με ένα μαξιλάρι και τα μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι με μαχαιριές όταν μέλη της οικογένειας κάλεσαν την αστυνομία. Ο ίδιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και παρέμεινε σιωπηλός.

Τα σκότωσε για να «εκδικηθεί» τη μητέρα τους

Η γιαγιά των θυμάτων πιστεύει ότι σκότωσε τα μικρά για να «εκδικηθεί» τη μητέρα τους, από την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα.

Η Idenise Martins da Silva δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Είχε ήδη επιτεθεί στην κόρη μου. Η σχέση τους είχε τελειώσει οριστικά, αλλά το έκανε για να φτάσει στην κόρη μου -είμαι σίγουρη γι’ αυτό- με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι δειλός».

Πηγή in.gr


Σχόλια