Ράδιο Βήτα

Νέα Σμύρνη: Ανοίγουν στόματα για τη διπλή δολοφονία

 Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών που βρίσκονται αμέριμνοι εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας.

Στην ΕΛ.ΑΣ φτάνουν πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη, αλλά και για το πιθανό προφίλ του. Την ίδια ώρα, η κοπέλα που τραυματίστηκε από τις σφαίρες του δράστη συγκλονίζει στην κατάθεσή της.

Η 31χρονη έχει κάταγμα στο ιερό οστό, ενώ οι γιατροί τής αφαίρεσαν θραύσμα και από το αριστερό γόνατο. Βαριά σωματική βλάβη αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το Star, νευρολογικά η κοπέλα βελτιώνεται, ωστόσο θα χρειαστεί αποκατάσταση 2 έως 3 μηνών.

Κατάθεση στο νοσοκομείο

Ανδρες από το τμήμα Ανθρωποκτονιών πήγαν στο νοσοκομείο και τής πήραν κατάθεση.

«Δεν κατάλαβα τους πυροβολισμούς. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν βεγγαλικά που έπεφταν λόγω του Μουντιάλ. Έτρεξα να κρυφτώ όταν είδα και τους άλλους γύρω μου να σκύβουν. Στη συνέχεια ένιωσα ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του σώματος μου και έβαλα το χέρι μου. Τότε είδα ότι έχω αίματα» είπε η 31χρονη στους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΛ.ΑΣ

O εκτελεστής βρίσκεται εντός της χώρας. Αυτή τουλάχιστον φέρεται να είναι η πληροφορία που έχει φτάσει τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. Βασικοί πληροφοριοδότες είναι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. Άλλωστε το θύμα, στο παρελθόν ήταν έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το θύμα στη φυλακή είχε επαφές με ποινικούς, κυρίως ομοεθνείς του.

Η εντολή δεν αποκλείεται να δόθηκε μέσα από κελί, από Αλβανό βαρυποινίτη. Εκτελεστής και θύμα έχουν μάλιστα συναντηθεί ξανά, εκτιμά η αστυνομία, ενώ όσον αφορά τον συνεργό που θεωρείται δεδομένο ότι υπήρξε, δεν αποκλείεται να καθόταν στο καφέ και να έδινε λεπτό προς λεπτό ενημέρωση στον πιστολέρο, γι’ αυτό το βίντεο αναλύεται με μεγάλη προσοχή.

Πηγή in.gr


Σχόλια