Ράδιο Βήτα

Mαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη: Σε κύκλωμα προστασίας ο ένας νεκρός

 

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Σμύρνη, η εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανθρώπων με πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια, Κυριακή βράδυ, μία ώρα που είναι συνήθως γεμάτη από κόσμο.

Το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς ενώ το δεύτερο υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο δράστης βρισκόταν πίσω από κάποια δέντρα που ήταν μπροστά στην καφετέρια. Καθώς γενικά στο σημείο είχε πολύ κόσμο, αυτό δε μπορούσε να κινήσει υποψίες και κάλλιστα μπορούσε να παριστάνει κάποιον που απλά έκανε τη βόλτα του.

Ξαφνικά μπήκε στο μαγαζί και έριξε 7 πυροβολισμούς μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, με κινήσεις που δείχνουν επαγγελματία του είδους.

Το ένα θύμα – 41 έτους – σκοτώθηκε ακαριαία με 3 ή 4 πυροβολισμούς και το δεύτερο -44 ετών – κατέληξε αργότερα.

Το τρίτο άτομο που δέχτηκε σφαίρα – μία κοπέλα 35 ετών – πιθανότατα δέχτηκε την τελευταία σφαίρα, η οποία την πέτυχε στην κοιλιά.

Και όλα αυτά μέσα σε μια κατάμεστη καφετέρια, και ενώ ακριβώς μπροστά της βρίσκεται παιδική χαρά.

Mαφιόζικη εκτέλεση

Η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτό δείχνει και η μαφιόζικη εκτέλεση των θυμάτων.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας νεκρός ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας». Κι αυτό γιατί φέρεται να εισέπραττε τα χρήματα από την προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στην Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο που συμμετείχε.

Και οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και πιθανότατα εμπλέκονταν υποθέσεις ναρκωτικών.

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές επίσης είναι το αν ο δράστης ενήργησε μόνος του η εάν υπήρχε συνεργός.

Η αστυνομία πιστεύει πως εάν υπήρχε συνεργός, τότε αυτός πιθανότατα καθόταν στην καφετέρια και ειδοποίησε τον δολοφόνο πότε ήταν κατάλληλη στιγμή να έρθει και να εκτελέσει τους δύο άνδρες.

Πάνω στον πανικό του κόσμου που έτρεχε να σωθεί τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Πηγή topontiki


Σχόλια