Ράδιο Βήτα Chatbox

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: «Παράθυρο» για επιπλέoν 1.000 προσλήψεις

 

Για τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και τις προσλήψεις στο Δημόσιο μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega aνεφερε πως έκλεισε η προθεσμία για τις αιτήσεις δήλωσης ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό οι οποίες έφτασαν περίπου τις 108.000, οι θέσεις που θα ενταχθούν κατ’ αρχήν είναι γύρω στις 5μιση χιλιάδες και ίσως αυξηθούν κατά περίπου χίλιες θέσεις, είπε.

Ξεκαθάρισε επίσης πως οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την διεξαγωγή του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν τον Δεκέμβριο.

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των επερχόμενων εκλογών ειπε «Να υπολογίσετε ένα καθαρό διάστημα δύο μηνών από την χρονική στιγμή που αποφασίζει ο πρωθυπουργός να διαλύσει την Βουλή για την όλη διαδικασία.

Οι εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να ετοιμαστούν τα απαραίτητα ξεχωριστά έγγραφα για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης αλλά και για κάθε ειδικότητα!

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή αρχή και και ο ακριβής επίσημος αριθμός αιτήσεων καθώς και όλη η κατανομή.

Πηγή newmoney


Σχόλια