Ράδιο Βήτα

Qatar Gate: Η ώρα της κρίσης για την Εύα Καϊλή

 

Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει για την έκπτωτη πλέον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για το εάν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη ή θα αφεθεί ελεύθερη, πιθανότατα με κάποιους περιοριστικούς όρους.

Βαρύνουσα σημασία στην όποια απόφαση θα έχει το εάν η Εύα Καϊλή θα μπορούσε να αλλοιώσει κάποιο στοιχείο ή να παρεμποδίσει την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς σε περίπτωση που αποφυλακιστεί.

Πριν από λίγο έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο στις Βρυξέλλες οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή, ο Αντρέ Ριζόπουλος και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι σήμερα θα δοθεί μια μεγάλη μάχη για την Εύα Καϊλή καθώς κρίνεται η προσωπική ελευθερία της.

Όπως έχει πει, η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα και ότι νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την υπόθεση είναι μεγάλο και από νωρίς το πρωί εκπρόσωποι ΜΜΕ βρίσκονται έξω από το κτίριο των Βρυξελλών όπου θα γίνει η ακρόαση.

Πηγή enikos

 


Σχόλια