Ράδιο Βήτα

Σεπόλια: Παραμένει στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης

Οχι» είπαν οι δικαστές στην αποφυλάκιση της μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια και στο αίτημά της για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών ελήφθη κατά πλειοψηφία.

To σκεπτικό της απόφασης

Υπερίσχυσε η άποψη ότι η γυναίκα που κατηγορείται για τη μαστροπεία της ανήλικης κόρης της εάν αφεθεί ελεύθερη, είναι πιθανόν να τελέσει νέες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η 37χρονη επιμένει ότι είναι αθώα.

Η ίδια κατήγγειλε τον Ηλία Μίχο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί στις Αρχές, ενώ η 12χρονη κόρη της επαναλαμβάνει πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

«Δεν θέλω ούτε αποζημίωση – Εγώ θα τον θάψω» τον Μίχο

Είχε δηλώσει τότε η μητέρα της 12χρονης για τον 53χρονο Ηλία Μίχο:

«Και κάτι άλλο που βγήκε ότι εγώ το έχω στήσει για να του πάρω λεφτά, να τα βάλει τα λεφτά μην του πω πού, εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ, αν γίνει κάτι κι αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος, εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε. Εμένα με τάιζε αυτός; Να πεθάνω άμα με τάιζε εμένα αυτός.

»Εγώ πήγα δυο-τρεις μέρες εκεί στο μαγαζί του, γιατί είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και πήγα δυο-τρεις μέρες εγώ εκεί στο μαγαζί του να δουλέψω, μετά βρήκα δουλειά εγώ αλλού κι έφυγα. Και τι να πάω να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε, τις τρεις ώρες που πήγαινα και καθάριζα;

»Και συν αυτό, με έπαιρνε η γυναίκα του τηλέφωνο, γιατί εγώ την επόμενη μέρα, αφού τα έμαθε η θεία του παιδιού, τα είδε από το κινητό του, γιατί έτσι μαθεύτηκε. Από τη θεία του που ήταν διακοπές το παιδί.

»Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, την είδε, μαζεύτηκε και της λέει ‘γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες’; Και πήγε να της το πάρει, έτσι για πλάκα, από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε», έλεγε η 37χρονη μητέρα στις αρχές Οκτωβρίου 2022.

Πηγή tanea


Σχόλια