Ράδιο Βήτα

Οικονόμου: Ακραίο αντιπολιτευτικό μένος από τον Αλέξη Τσίπρα

 

Για ακραίο αντιπολιτευτικό μένος από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Μόνο ως αποτέλεσμα ακραίου αντιπολιτευτικού μένους θα μπορούσε να θεωρηθεί η δήλωση του κ. Τσίπρα που κάνει λόγο για "δημοκρατική εκτροπή και αισχροκέρδεια" και προσπαθεί μάλιστα να τα συνδέσει. Δημοκρατική εκτροπή, για να σοβαρολογούμε, είναι η προσπάθεια παράκαμψης των θεσμών και του Κανονισμού της Βουλής, οι μαύρες σακούλες με τα ευρώ και ο Α2», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου και συνεχίζει:

«Όσο για το πρόβλημα της παγκόσμιας ακρίβειας, η Κυβέρνηση με σοβαρές προσπάθειες και αποφασιστικές κινήσεις την αντιμετωπίζει όσον αφορά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι σε διαρκή αγώνα να πετύχει το ίδιο και στα καταναλωτικά αγαθά. Τα στοιχεία διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι σύντομα θα φανεί πιο έντονα το αποτέλεσμα των πολιτικών προστασίας του καταναλωτή».

«Όσο ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τις υποσχέσεις, η Κυβέρνηση εξαντλεί κάθε περιθώριο για να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή newsbomb


Σχόλια