Ράδιο Βήτα

Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης είχε χειροδικήσει σε βάρος της Πισπιρίγκου»

Μια ημέρα μετά από την κατάθεση που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αλέξη Κούγια, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την ακροαματική διαδικασία.

Όπως δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας των τριών κοριτσιών κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχε με την πρώην σύζυγό του, χειροδίκησε εναντίον της.

«Η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν μία για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει.

Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του.

Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της», δήλωσε συγκρκιμένα ο κ. Κούγιας

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι για το θάνατο των τριων παιδιών της οικογένειας, ο Μάνος Δασκαλάκης «είπε 3 διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης»

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό του, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι «κλαρινογαμπρός», ο ποινικολόγος είπε πως «επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος».

Πηγή newsbomb

Σχόλια