Ράδιο Βήτα

Β. Μαρινάκης: «Ο Λεουτσάκος διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου;»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντώντας στην «ανακοίνωση επιτροπής της Super League 2», η οποία ζήτησε να τον συναντήσει προκειμένου να συζητήσουν οικονομικά ζητήματα. Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης στράφηκε κατά του προέδρου της «μικρής λίγκας» Λ. Λεουτσάκου, ενώ ενέπλεξε και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Λεουτσάκος είναι αστυνομικός και ο Μαρινάκης στη δήλωση του θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα στην επιτροπή της Super League 2:

«Πως παραμένει Πρόεδρος ο γνωστός Λεουτσάκος; Πως παρανόμως δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία του; Αρκεί να διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου για να έχει σκανδαλωδώς την κάλυψη του; Ποιά είναι η αμοιβή που λαμβάνει και ποιός την αποφάσισε; Και τέλος, ως αποτυχημένος πλήρως στην Προεδρία (μηδέν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, αστεία τηλεοπτικά συμβόλαια, αποτυχία να εξασφαλίσει χορηγίες, ρεκόρ ύποπτων παιχνιδιών από την Sport Radar) για ποιό λόγο παριστάνει ακόμα τον Πρόεδρο; Για να εισπράττει δύο μισθούς (από Ελληνική Αστυνομία και SL2) χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως;.»

Επίθεση στον κουμπάρο της Ντόρας

Στην συνέχεια της δήλωσης του ο Β. Μαρινάκης επιτέθηκε και στον κουμπάρο της Ντόρας Μπακογιάννη, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχ. Νταβέλη. Η επίθεση δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και τις μάσκες τις οποίες ο Νταβέλης εμπορεύτηκε στη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για «σκάνδαλο που θα ανοίξει σύντομα».

Για τον Αχ. Νταβέλη, ο Β. Μαρινάκης δήλωσε:

«Ποιός είναι ο κύριος Νταβέλης που ξαφνικά απέκτησε λόγο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι έχει πληρώσει ακριβώς για να πάρει την ιστορική ΑΕΛ και τι συμφωνίες έχει κάνει για να βοηθηθεί απο το Γιαννάκη και το «συνδικάτο εγκλήματος» που έχει μολύνει την κατηγορία ώστε η ΑΕΛ να ανέβει στην Super League; Συναντήθηκε και έκανε συμφωνία με συγκεκριμένους ανθρώπους; Ας ενημερώσει τον κόσμο της Λάρισας για να πέσουν οι μάσκες. Όχι οι μάσκες για τον κόβιντ που εμπορεύτηκε. Αυτό είναι σκάνδαλο που θα ανοίξει σύντομα.

Ο κύριος Πρίτσας καλά θα κάνει να συνεχίσει τον σχεδιασμό του και τα τηλέφωνα με το Γιαννάκη Παπαδόπουλο σε διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές, ομάδες, αλλά κάποια στιγμή τα τηλέφωνα θα ανοίξουν και οι εισαγγελείς θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Για τα θέματα της διαφθοράς της συγκεκριμένης κατηγορίας, κακώς απευθύνονται στην Σούπερ Λιγκ. Ας απευθυνθούν καλύτερα στην Sports Radar και την “ΕΠΑΘΛΑ” όπου υπάρχουν οι αναφορές ρεκόρ για ύποπτα για στοιχηματισμό παιχνίδια για την Super League 2.

Επίσης ας απευθυνθούν στην Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή «Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων» που έκρινε (με την απόφαση 600/7-10-21) ότι δεν είναι ελεύθερος ο στοιχηματισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία. Γιατί άραγε;

Επίσης ας απευθυνθούν στην «ΕΠΑΘΛΑ» (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) στην οποία συμμετέχουν η ΓΓΑ, η ΕΛΑΣ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η ΕΕΕΠ και όλοι ομοφώνως ψήφισαν την ανανέωση της παραπάνω απόφασης.

Θέλετε κάποια άλλη απόδειξη πέρα απο την παραπάνω για τη διαφθορά της κατηγορίας;

Αντί να απολογούνται στις ομάδες μέλη της Super League 2, και αναφέρομαι στις υγιείς ομάδες, που τις έχουν ακρωτηριάσει οικονομικά, που τις έχουν παρατήσει χωρίς όραμα και μέλλον, βγάζουν ανακοινώσεις κούφιες για να γίνουν αρεστοί στους προστάτες τους.

Τέλος να ξεκαθαρίσω και το εξής. Για το πως διανεμήθηκαν τα έσοδα σε Super League και Super League 2 έγινε συζήτηση στην Super League και οι όλες οι ομάδες συμφώνησαν στη συγκεκριμένη διανομή πλην της ΑΕΚ ενώ ο Βόλος απουσίαζε.

Συνεπώς την απάντηση που ψάχνετε για το θέμα του Στοιχήματος και της διανομής την έχετε ήδη».

Πηγή documentonews

Σχόλια