Ράδιο Βήτα Chatbox

Πανεπιστημίου: Έκλεισε ο δρόμος λόγω ύποπτης μπαγκαζιέρας

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω ύποπτης μπαγκαζιέρας που άφησε σε πεζοδρόμιο ένας οδηγός ταξί.

Η ύποπτη μπαγκαζιέρα βρέθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος πολυκαταστήματος κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

Τι συνέβη

Πριν από λίγη ώρα ένας οδηγός ταξί άφησε στη μέση του δρόμου μια μπαγκαζιέρα, επί της Πανεπιστημίου 11 στο ύψος της Αθηναϊκής Λέσχης και έφυγε.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και καθώς η κίνηση αυτή κρίθηκε ύποπτη έχει σπεύσει στο σημείο ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ο δρόμος έχει κλείσει μέχρι να εξακριβωθεί τι περιέχει η μπαγκαζιέρα.

Ελεγχόμενη έκρηξη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11 (έξωθεν της Αθηναϊκής Λέσχης) στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές».

Πηγή tanea

 


Σχόλια