Ράδιο Βήτα Chatbox

Καμίλα: Αυτή είναι η αρχηγός στο Παλάτι - Εκτός στέψης ο αδερφός της Νταϊάνα, εντός τα εγγόνια της

Ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με την Daily Mail, θα παραβλέψει τις επιθυμίες της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ και θα «αποκαταστήσει» την Καμίλα ως «Βασίλισσα» και όχι απλά ως «Βασιλική Σύζυγο» στο πλευρό του.

Η εν λόγω αλλαγή είναι πιθανό να συμβεί μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο γεγονός που θα σφραγίσει την αξιοσημείωτη – κατά πολλούς – μεταμόρφωση της Καμίλα στο πλευρό του νέου βασιλιά, που λέγεται ότι είναι το έργο πολλών ανθρώπων από το χώρο των δημοσίων σχέσεων στο μεγαλύτερο νησί της Ευρώπης.

Όμως τα σχέδια της Καμίλα δεν σταματούν στους τίτλους αφού όπως όλα δείχνουν η πρώην πιο μισητή γυναίκα στην Βρετανία με τον Κάρολο βασιλιά μπορεί να κάνει ότι θέλει για να πάρει την εκδίκησή της.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο αδερφός της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα (θείος τον παιδιών του Καρόλου) δεν θα προσκληθεί στην στέψη του Καρόλου κάτι που κακές γλώσσες λένε ότι ήταν απόφαση της Καμίλα ενώ παράλληλα η μέλλουσα βασίλισσα θα δώσει σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια της στέψης στα εγγόνια της.

Όταν η Καμίλα παντρεύτηκε τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας το 2005, θεωρήθηκε ότι δεν θα την αποκαλούσαν ποτέ βασίλισσα όταν αυτός ανέβαινε στο θρόνο. Αυτό οφειλόταν στη μακροχρόνια σχέση της με τον Κάρολο, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα, η οποία είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο Panorama: «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο, οπότε ήταν λίγο στριμωγμένα».

Όμως η Καμίλα έχει κερδίσει το κοινό και πιστεύεται ότι το Court Circular – το επίσημο μητρώο των βασιλικών δεσμεύσεων – μπορεί σύντομα να αντικατοπτρίζει την αλλαγή του τίτλου. Η αφοσίωσή της στον θεσμό μάλιστα αναγνωρίστηκε και από την Ελισάβετ όταν τον περασμένο Φεβρουάριο της έδωσε τον τίτλο της βασιλικής συζύγου.

Πηγή newsbomb


Σχόλια