Ράδιο Βήτα Chatbox

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ο ηθοποιός καταθέτει αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του έχουν ενοχληθεί μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε όμορφωνα αθώος, λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού και ένοχος για τις δύο απόπειρες. Ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.

«Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δε δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως την Δευτέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του. «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κυρίας Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισσαγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλλιπίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κυρία Αναστασοπούλου.

Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Πηγή ethnos

Σχόλια