Ράδιο Βήτα Chatbox

Με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα Ηπειρωτικά ,θα κυλήσει ο καιρός για αύριο Παρασκευή 04/03

Για αύριο Παρασκευή 04/03 προβλέπονται, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα το βράδυ προς το Σάββατο στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1500 μέτρα).

Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 15 με 17 και στα Δωδεκάνησα τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και από αργά το βράδυ τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Πιθανότα εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια