Ράδιο Βήτα Chatbox

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο λυράρης που βίαζε και εξέδιδε τον 11χρονο

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, ο 66χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του -σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία- αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και χρονικά εκτείνονται από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να τον αποδοκιμάσει. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της οικογένειας 16ρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ότι δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, με επίκεντρο κι αλλά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας 46χρονος γιατρός σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 66χρονος αναμένεται να αρνηθεί τα όσα του καταλογίζονται, λέγοντας πως ο ίδιος δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και σε θέση να δημιουργήσει τα διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στη δικογραφία ότι δημιούργησε για να ωθήσει το παιδί και σε άλλα άτομα. Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ίδιος αναμένεται να επικαλεστεί ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα για λόγους υγείας δεν ήταν δυνατόν να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών είναι εξέλιξη προκειμένου να αποκαλυφθούν και τα άλλα άτομα, εκτός από τον γιατρό σε νοσοκομείο της πόλης, που ήρθαν σε επαφή με το παιδί. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «ακόμα κι αν υπάρξει καθυστέρηση ως προς την αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που ξεπερνούν τα 29, αυτό θα γίνει και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Πηγή directus.gr

Σχόλια