Ράδιο Βήτα Chatbox

Ανδρουλάκης: «Την 21η Μαΐου σας καλώ να πάρουμε μαζί απόφαση αλλαγής» (Βίντεο)

Την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως οι πολίτες, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ψηφίζουν για μια νέα ελπίδα και προοπτική.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας για «αντιθεσμική σεναριολογία» και σημειώνοντας πως «επιχείρησε να προσδιορίσει ημερομολογιακά και τις δεύτερες εκλογές, περιφρονώντας το λαό και το Σύνταγμα».

«Μετά από μήνες αντιθεσμικής σεναριολογίας, που καλλιέργησε ο πρωθυπουργός ψάχνοντας εναγωνίως σωσίβιο προσωπικής επιβίωσης, σήμερα ανακοίνωσε το τέλος της αποτυχημένης διακυβέρνησής του», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Όπως ανέφερε, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζεται από την «κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους, τις πελατειακές σχέσεις, την αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων, την υπονόμευση του κράτους δικαίου και των ανεξάρτητων αρχών, αλλά και τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς».

Οι πολίτες ψηφίζουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε, σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας πως θα ψηφίσουν για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Σε μια οικονομία ανθεκτική, βιώσιμη, ελληνική, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους».

«Την 21η Μαΐου σας καλώ να πάρουμε μαζί απόφαση αλλαγής», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η δήλωση Ανδρουλάκη για τις εκλογές

Μετά από μήνες αντιθεσμικής σεναριολογίας, που καλλιέργησε ο πρωθυπουργός ψάχνοντας εναγωνίως σωσίβιο προσωπικής επιβίωσης, σήμερα ανακοίνωσε το τέλος της αποτυχημένης διακυβέρνησης του.

Επιχείρησε, μάλιστα, να προσδιορίσει ημερολογιακά και τις δεύτερες εκλογές, περιφρονώντας την έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού, αλλά και το ίδιο το Σύνταγμα.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουν για μια νέα ελπίδα. Για μια νέα προοπτική.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζεται από την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους, τις πελατειακές σχέσεις, την αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων, την υπονόμευση του κράτους δικαίου και των ανεξάρτητων αρχών αλλά και τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς.

Οι πολίτες ψηφίζουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε. Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Σε μια οικονομία ανθεκτική, βιώσιμη, ελληνική, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους.

Την 21η Μαΐου σας καλώ να πάρουμε μαζί απόφαση αλλαγής. 

Πηγή tanea

 

Σχόλια