Ράδιο Βήτα Chatbox

Νέα Σμύρνη: Αναζητούν 4ο δράστη

Οι Αρχές αναζητούν και τέταρτο δράστη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης που φιλοξενούνταν σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά και τα social media των δραστών – «Κλειδί» η κατάθεση της 14χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ένας από τους συλληφθέντες είχε στο κινητό του 7 βίντεο και μία φωτογραφία από τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο δωμάτιο με την ανήλικη.

Στο παρελθόν είχαν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) της 14χρονης, η οποία συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή. Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά εκούσια από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας.

Πώς η αδελφή της ανακάλυψε πού είχε μπλέξει η 14χρονη

Η κλήση που έκαναν οι δράστες στο τηλέφωνο της 14χρονης, ενώ εκείνη απουσίαζε, ήταν το “κλειδί” στην υπόθεση. Όπως αποκαλύπτεται η αδελφή της ήταν αυτή που απάντησε στην κλήση και προσποιούμενη ότι είναι η ανήλικη έμαθε για το ραντεβού που της είχαν δώσει στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάει στην Ελευσίνα. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία από την κοινωνική λειτουργό. Η 14χρονη εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της ότι είχε έρθει σε επαφή με τον “Ταχίρ” και είχαν συμφωνήσει να εκδίδεται και να της δίνει 100 ευρώ για κάθε ραντεβού.

Η κοινωνική λειτουργός μίλησε με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της δομής για το ραντεβού και έτσι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν εκεί τρία άτομα με αυτοκίνητο χρώματος μπλε που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Εκεί ο ένας από τους τρεις παραδέχτηκε ότι μιλούσε τηλεφωνικά με μία κοπέλα. Οι τρεις νεαροί αρχικά προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Οι δύο από αυτούς παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου συνευρέθηκαν με την ανήλικη. Μάλιστα, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν τις φρικώδεις πράξεις τους. Η Αστυνομία έχει κατασχέσει υλικό που αποδεικνύει τις πράξεις αλλά και συνομιλίες σε greeklish μεταξύ των δραστών: «Gia doulia pame», «Na milisoume stin…», «Gia visita».

Εχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων που θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Πηγή enikos

Σχόλια