Ράδιο Βήτα Chatbox

Η περιγραφή του αστυνομικού που πυροβόλησαν στον Ασπρόπυργο – «Με έσωσε το γιλέκο, έπεφταν πολλές σφαίρες»

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα,  το βράδυ της Τετάρτης, η αστυνομία δέχτηκε μία κλήση για ληστεία που σημειώθηκε σε περιοχή του Ασπροπύργου.

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ωστόσο κατά τη διάρκεια λήψης καταθέσεων δέχτηκαν ξαφνικά πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν 15 πυροβολισμοί και μάλιστα η μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κράνος ενός αστυνομικού και καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του αστυνομικού που βρισκόταν δίπλα.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ο αστυνομικός που σώθηκε από θαύμα από τον πυροβολισμό που δέχθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα  MEGA».

«Ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο.

»Αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας.

»Πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο.

»Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα».

Πηγή directus.gr

 


Σχόλια