Ράδιο Βήτα Chatbox

Νέο συλλαλητήριο σήμερα στο Σύνταγμα για την τραγωδία στα Τέμπη

Νέο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στο κέντο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σωματεία, φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι θα δώσουν το «παρών» στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα στο κάλεσμα που έχουν απευθύνει οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους, καθώς τα τρένα παραμένουν ακινητοποιημένα εν μέσω απεργίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο, τομίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί η φωνή των εργαζόμενων στον σιδηρόδρομο.

Στο συλλαλητήριο καλούν μεταξύ άλλων: Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, το κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού, η Ένωση ΕΒΕ Ελευσίνας, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, το Συνδικάτο Χημικής βιομηχανίας Αττικής, η ΕΕΔΥΕ, o Συνδέσμος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η ΟΒΣΑ, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομείου «Μεταξά», ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Σωκράτης», ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης», το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης ΣΤΑΣΥ ΑΕ, το Σωματείο Καθαριστών-στριών Πειραιά και Νήσων.

Πηγή documentonews

Σχόλια