Ράδιο Βήτα Chatbox

Τέμπη: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν γλέντι στο σταθμαρχείο Λάρισας»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος επιζώντα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, Γιώργος Μπαρτζώκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαρτζώκης επικαλέστηκε μαρτυρίες κατοίκων που βρίσκονται κοντά στο σταθμαρχείο και σύμφωνα με τις οποίες, από την ώρα που ξεκίνησε το τρένο μέχρι και τη στιγμή του δυστυχήματος, επικρατούσε «εύθυμη ατμόσφαιρα στο κτίριο».

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος που εκπροσωπεί τον πολυτραυματία Λάζο Παπαζήση, είπε: «Κάτοικοι της συνοικίας ΟΣΕ Λάρισας που τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά στο σταθμαρχείο με πληροφόρησαν ότι μόλις έφυγε το τρένο, άρχισαν οι μουσικές. Την ώρα εκείνη που έγινε το ατύχημα ακουγόταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο. Σαν πάρτι… Αυτό έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων».

Όπως σημείωσε, του είπαν πως η συγκεκριμένη κατάσταση, με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό, συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Παράλληλα, ο δικηγόρος τόνισε ότι θα ζητήσει από τον ανακριτή να καλέσει όλους όσοι ήταν στο χώρο να δώσουν τη μαρτυρία τους, προκειμένου να διασταυρωθεί η πληροφορία.

Πηγή topontiki

Σχόλια