Ράδιο Βήτα Chatbox

Τέμπη: Σε σοκ η σταθμάρχης Νέων Πόρων – «Ο Θεός με φώτισε»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμη η σταθμάρχης Νέων Πόρων, η οποία απέτρεψε μία μεγαλύτερη τραγωδία στα Τέμπη, καθώς έδωσε προτεραιότητα στο μοιραίο εμπορικό που συγκρούστηκε με το Intercity 62 και όχι στον προαστιακό όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.

Η σταθμάρχης, 13 ημέρες μετά την τραγωδία, προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα βίωσε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Περίπου τρεις μήνες εργαζόταν ως σταθμάρχης, όπως ανέφεραν άνθρωποι από το οικογενειακό της περιβάλλον. Η σταθμάρχης έγινε πρόσφατα μητέρα, ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.

«Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό» φέρεται να έλεγε η σταθμάρχης Νέων Πόρων λίγες μέρες μετά την τραγωδία, όπως είπαν στο STAR άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της (κάτω των 30 ετών), η σοβαρότητα και τα αντανακλαστικά της σταθμάρχη, το μοιραίο βράδυ, δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα του 59χρονου σταθμάρχη. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της, τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει…Είναι ακόμα σοκαρισμένη». 

Πηγή enikos

 

Σχόλια