Ράδιο Βήτα Chatbox

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Καλά κάνουν οι νέοι, μουντζώστε μας, έπρεπε να τους λέμε»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε σε συνέντευξη του σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Ο βουλευτής της ΝΔ συντάχτηκε με τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τη φονική σύγκρουση των τρένων λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι. Κανονικά πρέπει να μας μουντζώσουν». Η δημοσιογράφος, δε, Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την έκπληξή της λέγοντας: «Κύριε Παπαδημητρίου, δεν περίμενα να τα ακούσω αυτά από εσάς».

«Να μας επαναφέρουν σε μια κάποια σοβαρότητα»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε πως: «Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αντιδράσει και δεν πει η νεολαία ότι αυτό το κράτος δεν το θέλω, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αυτή στην οποία θέλω να μεγαλώσω, τότε… Η πολιτική δεν πρέπει να είναι μάζα και να κάνει ό,τι λέει το κόμμα. Πρέπει να μας την πουν. Να μας επαναφέρουν σε μια κάποια σοβαρότητα».

«Όταν έβλεπα να συζητούμε για το πώς θα μεγαλώσουμε το δίκτυο, πώς θα γίνει καλύτερο, εγώ είπα “είναι εντάξει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είναι ασφαλές;”. Νομίζω ότι υπάρχουν σφάλματα, τα ανέλαβε (σ.σ.: ο Καραμανλής με την παραίτησή του) και πρέπει να τα συζητήσουμε. Η κυβέρνηση θα πάρει όλες τις ευθύνες και δεν γίνεται διαφορετικά. Ο,τι πέσει πάνω της θα το αναλάβει» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή tanea


Σχόλια