Ράδιο Βήτα Chatbox

Σύμη: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος που έχασε τα δάχτυλα του χεριού του από βεγγαλικά

 Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του και στο πρόσωπο τραυματίστηκε από κροτίδα το βράδυ της Ανάστασης στη Σύμη ένας 13χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το παιδί υπέστη ακρωτηριασμό από τις φάλαγγες τεσσάρων δαχτύλων, όπως και τραύμα στο πρόσωπο.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και γύρω στις 2 τα ξημερώματα πήγε ελικόπτερο στο νησί και από εκεί με μια μικρή στάση στη Κω, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ήδη εισήχθη στην πλαστική χειρουργική και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες.

Ατυχήματα με βεγγαλικά καταγράφηκαν τόσο στη Ρόδο και την Αρκαδία, όσο και στο Αγκίστρι της Αίγινας, όπου ένας 14χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού άνω άκρου και τραυματισμό του δεξιού άνω άκρου. Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου. 

Πηγή naftemporiki

Σχόλια