Ράδιο Βήτα Chatbox

Γιος ξυλοκόπησε την μητέρα του και την έστειλε στο Νοσοκομείο Bόλου

Στο Νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα κατέληξε μια 70χρονη γυναίκα, χτυπημένη με γροθιές από τον 48χρονο γιο της που μένουν στο ίδιο σπίτι και φέρεται να έχει εξάρτηση από το αλκοόλ.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην νοτιοδυτική Μαγνησία, όταν ο άνδρας, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης ξαφνικά άρχισε να χτυπάει με γροθιές την μητέρα του στο όλο της το σώμα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες, όπως έδειξαν και φωτογραφίες από την εξέτασή της στο Νοσοκομείο.

Η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο, για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και ο γιος της μετά από καταγγελία συνελήφθη, την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ο 48χρονος ζήτησε να προετοιμάσει την απολογία του, του δόθηκε προθεσμία μέχρι αύριο Μ. Τετάρτη και παρότι ζήτησε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο να αφεθεί ελεύθερος, λέγοντας ότι θα μείνει σε ξενοδοχείο για να μην προσεγγίσει την μητέρα του, αποφασίστηκε η κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο γιος της την κακομεταχειρίζεται και την χτυπάει εδώ και χρόνια, καθώς πίνει και χάνει τον έλεγχο συχνά.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι οι μώλωπες στο σώμα της γυναίκας προέρχονται από προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Πηγή magnesianews

Σχόλια