Ράδιο Βήτα Chatbox

Τσαπανίδου: «Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Σε νέες δηλώσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που επί 4 χρόνια έκανε την Ελλάδα Ευρωπαϊκή εξαίρεση», υπογραμμίζει σε σημερινή της μαγνητοσκοπημένη δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Η κυβέρνηση της διαπλοκής της διαφθοράς, των υποκλοπών της εξαγωγής του Predator, της κατάλυσης του κράτους δικαίου», αναφέρει και σχολιάζει:

«Απ' την άλλη βέβαια, κατανοούμε την αγωνία του κυβερνητικού εκπροσώπου. Δικαιολογημένη αγωνία, μετά τη συνάντηση Σολτς - Τσίπρα παραμονές εκλογών».

Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να βρεθεί απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα»

Σε συνέχεια των δηλώσεών της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε «Ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη κατανοήσει ότι τελειώνει ο χρόνος του. Και τρέμει την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα φέρει την αλλαγή με κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας».

«Μιλά για τερατογένεση αλλά τέρας είναι η κυβέρνηση των παρακολουθήσεων, της ακρίβειας και των πλειστηριασμών. Δηλαδή η δική του κυβέρνηση», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Και μιλά για συγκρίσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν τολμά να βρεθεί απέναντί του ούτε σε μια τηλεοπτική συζήτηση για να συγκρίνουν οι πολίτες τα προγράμματα και τις θέσεις τους».

Πηγή newsbomb

Σχόλια