Ράδιο Βήτα

Ο Κρανιδιώτης τρολάρει τον Μπογδάνο για την «πόρτα» από τον Άρειο Πάγο

Το ειρωνικό σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον πρώην «σύντροφο», Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά τον αποκλεισμό της «Πατριωτικής Ένωσης» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Δίνω 13 Ευρώ για το παπί που θα πάρει ο Μπογδάνος για να γίνει ντιλιβεράς» έγραψε στο Twitter o αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, κόμμα από το οποίο έφυγε… κακήν κακώς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Το ειρωνικό σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον πρώην «σύντροφο» έρχεται μετά τον αποκλεισμό της «Πατριωτικής Ένωσης» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα ο Κρανιδιώτης, δεν σταμάτησε εκεί αλλά απάντησε και σε χρήστες του Twitter που του ζητούσαν… διευκρινίσεις, στον ίδιο ειρωνικό τόνο και στο τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναβρεθούν κάτω από την ίδια πολιτική στέγη.

«Και γιατί 13 ρε φίλε και όχι 20 δηλαδή;» τον ρωτάει κάποιος χρήστης. «Μπορεί να τα φάει σε καφετέριες» επιμένει να τρολάρει ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Ένας άλλος χρήστης σχολίασε «προσέξτε, μην το αλλάξετε σε “γυρίσαμε και σας περιμένουμε”. Ακολουθεί και η Αφροδίτη» με τον Κρανιδιώτη να απαντά «No way Jose. Ποτέ δεν ξαναβάζεις στο σπίτι τα σκουπίδια που πέταξες στον κάδο».

«Η τοξικότητα, η λιγούρα για βουλευτική αποζημίωση και η διπροσωπία, τιμωρούνται. Εμείς συνεχίζουμε τον δρόμο μας με συνέπεια και σοβαρότητα» γράφει ο Κρανιδιώτης απαντώντας σε σχόλιο άλλου χρήστη που χάρηκε για το… κάρμα του Μπογδάνου.

Πηγή taneaΣχόλια